Hotel Maastricht

BBB Horecavakbeurs

BBB Horecavakbeursoktober 2019

De BBB is dé horecavakbeurs van Zuid-Nederland (Limburg, Brabant en Zeeland), gericht op de zelfstandig horecaondernemer en de beslissingsbevoegde horecaprofessional uit de hotel, restaurant, café/bar/discotheek en fastservice wereld. Dit betekent dat entreekaarten ook enkel te verkrijgen zijn voor vakbezoekers.

Voor deze strikte entreeregels krijgt de bezoeker dan ook heel wat. Een breed scala aan nationale A-merken en lokale leveranciers bieden exposeren hun producten tijdens dit evenement.

BBB Horecavakbeurs“Colombus Trofee”
Een aanmoedigingsprijs voor startende en eigenzinnige horecaondernemers die werkzaak zijn als toeleveranciers aan de horeca. Deze prijs wordt op de eerste beursdag uitgereikt.

Bereikbaarheid:

Parkeren
MECC Maastricht is gelegen in de directe nabijheid van de autosnelweg A2 en beschikt over een grote hoeveelheid parkeergelegenheden rondom het MECC-complex. De in totaal 8 parkeerterreinen hebben plaats voor ruim 2000 auto’s. Aansluitend aan het gebouw bevindt zich een overdekte parkeergarage (P5) met 905 parkeerplaatsen. Bij alle weersomstandigheden heeft u dus de mogelijkheid om u overdekt tussen de auto en de entreehal te begeven.

Openbaar vervoer
Vanaf Townhouse Designhotel Maastricht rijdt u met de buslijnen 1, 5, 8 en 66 naar het MECC Maastricht. De bussen rijden naar en vertrekken van de bushalte Forum Mecc. U kunt ook met de trein naar het MECC. De sprinter én de stoptrein naar Maastricht Randwijck zijn de treinen die u naar het MECC brengen. Vanaf treinstation Maastricht Randwijck is het nog 5 minuutjes lopen naar het MECC.

Als u vanuit Townhouse Designhotel Maastricht met de auto naar het MECC Maastricht wilt, dan doet u er volgens onderstaande route zo 'n 6 minuten over.

Voor meer info kijk op www.bbbmaastricht.nl

Heeft u nog vragen over de BBB Horecavakbeurs of Townhouse Designhotel Maastricht? Mail ons gerust: info@townhousehotels.nl

Veel plezier bij de BBB Horecavakbeurs,

Team Townhouse hotel Maastricht