Hotel Maastricht

Affordable Art Fair 2015

16 t/m 19 april 2015

Affordable Art Fair Maastricht food marketDe Affordable Art Fair is een van de grootste en populairste beurzen voor betaalbare en hedendaagse kunst ter wereld. Het werk van jong aanstormend talent hangt hier naast het werk van bekende namen en varieert in prijs van € 100 tot maximaal € 6.000.

Programma Affordable Art Fair 2015

Door de enorme verscheidenheid aan kunst en het prijsplafond is er voor ieders smaak en budget een kans om tegen zijn of haar droomwerk aan te lopen. Dit jaar exposeren 40 nationale en internationale galeries hun werken waaronder bekende lokale galeries. In educatieve ruimte LAB Project Space zijn er lezingen, interviews of documentaires over kunst bij te wonen. Recent afgestudeerde kunstenaars uit de euregio krijgen in de Young Talent Expo een plek om hun werk aan het grote publiek te tonen en te verkopen. Zelf de handen uit de mouwen steken? Dat mag in de Workshop Area van Crafts & Co. Voor de kids zijn er een Kids Space en kinderworkshops georganiseerd door Kumulus.

Art Walk door Maastricht

Affordable Art Fair Maastricht 3Buiten de deuren van Affordable Art Fair loopt van vrijdag 10 tot en met zondag 19 april de Art Walk door Maastricht. Volg de roze voetstappen door het centrum van langs 50 etalages, designwinkels, kunstgaleries en andere bijzondere must sees, speciaal voor de Affordable Art Fair in het roze gehuld.

Voor meer info en het volledige programma, kijk op de website van de Affordable Art Fair.

Wilt u meer weten over het bezoeken van de fair of Townhouse Designhotel Maastricht? Mail ons gerust: info@townhousehotels.nl.

Veel plezier op de Affordable Art Fair!

Team Townhouse Hotel Maastricht