Hotel Maastricht

TEFAF

14 t/m 22 maart 2020

Tefaf 2013TEFAF, The European Fine Art Fair, is een internationale beurs waar kunst en antiek van over de hele wereld te bewonderen en te koop is. TEFAF te Maastricht vindt dit jaar voor de 27e keer plaats. Naast kunst van de oude meesters, is er ook ruimte voor moderne kunst. 

Uniek aan de beurs is de zorgvuldige selectie van authentieke meesterwerken waaraan meer dan 250 van de meest prestigieuze antiquairs uit ruim 15 landen een steentje bijdragen. Het is een professionele en levendige ontmoetingsplaats voor kunstverkopers, academici, kunstcritici en verzamelaars.

Tefaf 2013During TEFAF

Tijdens de TEFAF zijn er ook in de binnenstad verschillende dingen te doen: spraakmakende exposities, theater- en muziekproducties, dansvoorstellingen en special events. De ideale mogelijkheid om te proeven van het bijzondere, internationale smakenpalet van Maastricht.

Openingstijden TEFAF:

Elke dag geopend van 11 tot 19.00 uur.

Prijzen:

Kijk voor de actuele prijzen op de website van de TEFAF.

Bereikbaarheid

Logeert u bij Townhouse Designhotel Maastricht tijdens de TEFAF? Speciaal voor onze gasten verzorgen wij net zoals voorgaande jaren een gratis shuttle service naar het MECC.

Tefaf 2013Parkeren 

MECC Maastricht is gelegen in de directe nabijheid van de autosnelweg A2 en beschikt over een grote hoeveelheid parkeergelegenheden rondom het MECC-complex. De in totaal 8 parkeerterreinen hebben plaats voor ruim 2000 auto’s. Aansluitend aan het gebouw bevindt zich een overdekte parkeergarage (P5) met 905 parkeerplaatsen. Bij alle weersomstandigheden heeft u dus de mogelijkheid om u overdekt tussen de auto en de entreehal te begeven.

Openbaar vervoer

Vanaf Townhouse Designhotel Maastricht rijdt u met de buslijnen 1, 5, 8 en 66 naar het MECC Maastricht. De bussen rijden naar en vertrekken van de bushalte Forum Mecc. U kunt ook met de trein naar het MECC. De sprinter én de stoptrein naar Maastricht Randwijck zijn de treinen die u naar het MECC brengen. Vanaf treinstation Maastricht Randwijck is het nog 5 minuutjes lopen naar het MECC.

Als u vanuit Townhouse Designhotel Maastricht met de auto naar het MECC Maastricht wilt, dan doet u er volgens onderstaande route zo 'n 6 minuten over.

Voor meer info kijk op www.tefaf.com. Heb je vragen over de TEFAF of Townhouse Hotel? Mail ons gerust: info@townhousehotels.nl. Hopelijk zien we je bij TEFAF!

Team Townhouse Hotel Maastricht