Hotel Maastricht

Artikelen

Magisch Maastricht

december 2019

Vanaf december 2018 verandert Maastricht in een heus winterwonderland. IJspret, winterse sferen en shop ‘till you drop, alle ingrediënten voor de magische feestdagen.

Magisch Maastricht Activiteiten

Magisch MaastrichtIJspret en winter plezier

Een 800m2 schaatsbaan, reuzenrad en een carrousel zijn deze winter het decor voor winterpret op het Vrijthof en in het Paviljoen geniet je van heerlijke drankjes en bijzondere optredens.

Magische Lichtroute

De stadsverlichting leidt je langs de Magische Lichtroute van Maastricht, plein 1992, de Markt en Mosae Forum worden voorzien van kroonluchters, de Sint Servaasbrug en de Hoeg Brögk vormen een bijzonder lichtpad over de Maas.

Magisch Cultuur Festival

Het culturele aanbod van Maastricht en omstreken is op veel plekken in de stad terug te vinden tijdens Magisch Maastricht. Koren, theatergezelschappen, fanfares en bijzonder (straat)theater.

Shop ‘till you drop

Magisch Maastricht is een decor tijdens het winkelen. Ook in december kun je extra lang winkelen, het is tenslotte elke zondag koopzondag! Op donderdagavond is het koopavond tot 21.00 uur, dit geldt ook voor 4, 21 en 22 december.

Let op: 25 december en 1 januari zijn de winkels gesloten!

Bereikbaarheid:

Parkeren

De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid bij het Vrijthof is de parkeergarage Q-Park Vrijthof, waar je 24/7 terecht kan. 

Openbaar Vervoer

Vanaf Townhouse Designhotel Maastricht brengen buslijnen 3, 4, 10 en 34 je gemakkelijk naar het Vrijthof. De halte is tegenover het hotel. De bussen rijden naar en vertrekken van de bushalte aan de Helmstraat (cafézijde Vrijthof).

Als je vanuit Townhouse Designhotel Maastricht naar Magisch Maastricht wilt lopen, dan doe je er volgens onderstaande route zo 'n 17 minuten over. 


 

Voor meer info kijk op wyck.nl.

Heb je nog vragen over Magisch Maastricht of Townhouse Designhotel Maastricht? Mail ons gerust: info@townhousehotels.nl

Veel plezier bij Magisch Maastricht,

Team Townhouse Hotel Maastricht