Hotel Maastricht

Magisch Maastricht arrangement

Ervaar de magie van Maastricht tijdens de wintermaanden vanaf € 51,- !

Van december tot en met februari is de gezellige sfeer die zo kenmerkend is voor de wintermaanden voelbaar in heel Maastricht. Sfeerverlichting van duizenden lampjes siert straten en pleinen en dat maakt de stad een magische plek om te verblijven tijdens de Kerst en de maanden daarna. Een heerlijke tijd om lekker uit eten te gaan, te shoppen en te genieten van het gezellige Maastricht. Met ons Magisch Maastricht arrangement overnacht je voordelig in het Townhouse Hotel Maastricht vanaf slechts € 49,- per persoon per nacht.

Ons Magisch Maastricht arrangement is inclusief:

  • Overnachting in een basic kamerwinter in magisch maastricht 1
  • Gratis upgrade naar een grotere kamer
  • Ambachtelijk ontbijtbuffet inclusief glas bubbels
  • Een leuke verrassing op je logeerkamer
  • Lekkere vlaai om mee naar huis te nemen
  • City guide van Maastricht

 

 

Boek een verblijf tussen 1 december en 28 februari om gebruik te maken van dit voordelige winter in Maastricht aanbod met kortingscode WINTER!

€ 51,50 p.p.p.n.

Prijs is op basis van 2 personen, exclusief toeristenbelasting en Green Fee à € 5,55 p.p.p.n. Het Magisch Maastricht arrangement geldt in december enkel van zondag tot en met donderdag. In januari en februari geldt op vrijdag en zaterdag een toeslag van € 20,- p.p.p.n. Op de zaterdagen geldt een minimum verblijf van 2 nachten. Reserveren op basis van beschikbaarheid.