Lekker op meivakantie Zuid Limburg of ben je op zoek naar een last minute meivakantie Limburg? Maastricht is een heerlijke uitvalsbasis, met of zonder kinderen. De lente lonkt, het is prachtig wandel weer en het is goed toeven op het terras. Bovendien ben je van hieruit in no-time in de natuur. Mocht je met het hele gezin naar Maastricht komen voor een Limburg meivakantie dan slaap je bij Townhouse in een familiekamer als je wilt! Townhouse Apartments heeft gezellige stadsappartementen voor 4 personen.

Met dit Maastricht meivakantie arrangement heb je alvast een goed begin: heerlijk overnachten in de hipste wijk van Maastricht Wyck inclusief ontbijt, de rest van de meivakantie Maastricht is helemaal aan jullie.

Meivakatie Arrangement - Townhouse Hotel

Mei vakantie zuid limburg arrangement inclusief:

  • Overnachting in een kamer naar keuze (in Townhouse Designhotel Maastricht of Townhouse Apartments)
  • Uitgebreid ontbijt

€ 71,50 p.p.p.n.

Het mei vakantie Limburg arrangement is te reserveren op basis van beschikbaarheid. Tarieven zijn op basis van 2 personen, exclusief toeristenbelasting en green fee van € 5,95 p.p.p.n.

Townhouse Hotel Maastricht

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland

Townhouse Designhotel & Aparthotel Maastricht zijn bijzondere hotels gelegen in de levendige buurt Wyck in Maastricht centrum . We zijn praktisch naast het treinstation gelegen, dat aan de overkant van de straat ligt. En via de winkelstraat Wycker Brugstraat loopt u in slechts 10 minuten naar het centrum.

Ons 4 sterren boutique hotel is ideaal gelegen voor vakantiegangers die naar Maastricht komen voor een stedentrip of als je een uitstapje wilt maken naar het omliggende Limburgse heuvellandschap.

Of, als u in de stad bent voor een beurs in het Mecc, kost het slechts 7 minuten met de taxi vanaf ons zaken-hotel.

Kom overnachten bij het hippe Townhouse hotel in Maastricht centrum. Boek nu!