Meivakantie Limburg arrangement

Lekker op meivakantie Zuid Limburg of ben je op zoek naar een last minute meivakantie Limburg? Maastricht is een heerlijke uitvalsbasis, met of zonder kinderen. De lente lonkt, het is prachtig wandel weer en het is goed toeven op het terras. Bovendien ben je van hieruit in no-time in de natuur. Mocht je met het hele gezin naar Maastricht komen voor een Limburg meivakantie dan slaap je bij Townhouse in een familiekamer als je wilt! Townhouse Apartments heeft gezellige stadsappartementen voor 4 personen.

Met dit Maastricht meivakantie arrangement heb je alvast een goed begin: heerlijk overnachten in de hipste wijk van Maastricht Wyck inclusief ontbijt, de rest van de meivakantie Maastricht is helemaal aan jullie.

Meivakatie Arrangement - Townhouse Hotel

Mei vakantie zuid limburg arrangement inclusief:

  • Overnachting in een kamer naar keuze (in Townhouse Designhotel Maastricht of Townhouse Apartments)
  • Uitgebreid ontbijt

€ 71,50 p.p.p.n.

Het mei vakantie Limburg arrangement is te reserveren op basis van beschikbaarheid. Tarieven zijn op basis van 2 personen, exclusief toeristenbelasting en green fee van € 5,95 p.p.p.n.

TOWNHOUSE DESIGNHOTEL MAASTRICHT

Townhouse is een hotel in centrum Maastricht gelegen in de bijzondere wijk Wyck

Townhouse heeft twee hotels in Maastricht. Het Design Hotel heeft een ruim aanbod hotelkamers en is ideaal voor een nachtje weg, midweek of weekend Maastricht. Liever langer blijven of in een appartement overnachten? Dat is mogelijk in ons Aparthotel.

Toe aan ontspanning? Hiervoor hebben we een speciale spa en wellness met massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen. Ook kan je naar de sauna en hammam. Maak je overnachting specialer met onze unieke hotel arrangementen, bijvoorbeeld een wandelarrangement of romantisch weekend in Maastricht.

Kortom, voor een bijzonder verblijf in een goedkoop hotel in Maastricht kan je bij Townhouse overnachten. We zijn beoordeeld als één van de beste 4 sterren hotels in Maastricht. Bekijk onze hotel aanbiedingen voor speciale acties en last minutes.

Zin gekregen in een verblijf bij ons? Boek je overnachting direct online met 5% korting!

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland