Hotel Maastricht

Bezoek een concert van Andre Rieu op het Vrijthof in Maastricht

Andre Rieu en Maastricht

Dit jaar, net als voorgaande jaren, staat Andre Rieu in Maastricht met een reeks concerten samen met zijn Johann Strauss Orkest. In de maand juli transformeert Andre Rieu het Vrijthof in Maastricht tot de grootste openlucht concertzaal van Europa. Duizenden mensen genieten van klassieke muziek, romantische klanken, heerlijke eten en een boel Limburgse gezelligheid.

’s Werelds mooiste boekhandel staat in Maastricht

Boekhandel in Maastricht

Bezoek de boekenwinkel in de oude gotische kerk middenin de stad

De allermooiste boekhandel vind je in Maastricht. Daar is sinds 2006 Boekwinkel Dominicanen gevestigd in de gotische kerk. Bestel een kopje koffie bij Coffeelovers, gelegen in het voormalig priesterkoor, en geniet van het uitzicht. Je bevindt je echt in een van de mooiste boekwinkels ter wereld!

Oranje boven op Koningsdag in Maastricht

Koningsdag 2019

Op zaterdag 27 april kleurt de hoofdstad van Limburg oranje! Het is dan Koningsdag in Maastricht. En net als in de rest van Nederland is er van alles te doen in de stad. Je scoort buitenkansjes op de vrijmarkt of zingt de longen uit je lijf bij een van de vele podia in de stad. Wij vertellen je meer over wat er te doen is, openingstijden en waar je moet zijn tijdens Koningsdag in Maastricht.

Een culinaire workshop in Maastricht

workshop sushi th
Foto credits Chi Kookt, restaurant Maastricht

Om je vingers bij af te likken zo lekker!

Stel je bent op zoek naar een workshop in Maastricht. En dan houden jullie ook nog eens ontzettend van lekker eten en drinken, dan is een kookworkshop natuurlijk een ontzettend goed idee. Of wat dacht je van je eigen cocktail shaken? Alles leren over de perfecte smaakcombinaties en de fijne kneepjes van het shake-vak onder de knie krijgen. Of zijn jullie meer van de chocolade? Wist je dat je in het kleinste chocoladefabriekje ter wereld een hele persoonlijke proeverij kunt volgen? Bedrijfsuitje, vriendinnenweekend, zussenmidweek? Het is tijd voor een culinaire workshop in Maastricht. En wij zetten 3 winners onder elkaar.

Stappen in Maastricht: uitgaan tot in de late uurtjes

De Twee Heeren Cafe in Maastricht

Maastricht is een echte studentenstad. En eigenlijk wil dat zeggen dat je er van maandag tot en met zondag barretjes, cafés en clubs vindt die hun deuren wagenwijd openzetten. Want stappen in Maastricht kan echt iedere dag. Dus of je nu een weekendje met vrienden naar het zuiden komt, met je elftal of een onvervalst vriendinnenweekend gepland hebt: wij weten waar jij moet uitgaan in Maastricht!