Wellness in Maastricht. Een optimale balans tussen lichaam en geest, gewoon een dagje helemaal niks, 100% me-time of gewoon zin in een gezellige dag met een vriendin. En waar beter dan in de prachtige omgeving van Maastricht? Dé plek om lekker te ontstressen en onthaasten: Zuid-Limburg. Kies voor een ontspannen saunabezoek, een heerlijke massage, die welverdiende gezichtsbehandeling of lekker bijkomen in heilzaam water. Wij verwijzen je graag naar Thermae 2000 of het bijzondere St. Gerlach.

 

Thermae 2000: bron van het goede leven

 

In 1989 opende op de Cauberg een kuuroord. Thermale baden met heilzame werking trokken mensen van over de hele wereld. En al snel werden de heerlijke warme, weldadige baden ontdekt door dagjesmensen. In 1993 opende het Thermae 2000 hotel en tegenwoordig is deze wellness in de buurt van Maastricht niet meer weg te denken. Tot op de dag van vandaag genieten duizenden bezoekers pers jaar van het water vol goede mineralen. Het super schone water, dat meer dan 40.000 jaar afgesloten is geweest van de meteorologische kringloop, heeft een bewezen heilzame werking op lichaam en geest en wordt op meer dan 400 meter diep uit de grond gehaald. De baden zijn warm en werken ontspannend. Tel daarbij op honderden verschillende behandelingen en een heerlijke plek om te eten en je schrijft ontspanning met een hoofdletter ‘O’. Kijk op de website van Thermae 2000 als je van plan bent een bezoekje te brengen. Op de site staan vaak aantrekkelijke arrangementen en aanbiedingen die je bezoek op voorhand al relaxter maken.

 

Spa & Wellness St. Gerlach

 

Ook heerlijk, maar van totaal andere orde is Spa & Wellness St. Gerlach in Valkenburg. Deze wellness in de buurt van Maastricht is gelegen in de gewelfde kelders van het voormalige stiftgebouw van Chateau St. Gerlach. De historische kelders zijn omgebouwd tot moderne en sfeervolle behandelruimtes. Gezichtsbehandelingen, massages, lekker zwemmen, een lichte lunch of maaltijd. Het kan allemaal op deze plek. Je moet je best doen hier niet totaal ontspannen vandaan te komen. Kijk ook hier voordat je vertrekt op de site naar de voordelige arrangementen.

Wij wensen je ontspanning en rust.

handtekening

Rino Soeters
Algemeen Directeur
Townhouse Designhotel Maastricht