Gezellige Living

Sociale Meeting Plek

Gratis & Snelle WiFi

Centrale Locatie

Super Comfortabele Kamer

townhouse buitenkant outside

HOTEL BOEKEN IN MAASTRICHT

TOWNHOUSE HOTELS

Wil je een leuk hotel boeken in Maastricht centrum? Dan moet je een hotelkamer of appartement reserveren bij TOWNHOUSE, in de hippe buurt Wyck. Je kunt kiezen uit het trendy TOWNHOUSE DESIGNHOTEL of een serviced appartement bij TOWNHOUSE APARTMENTS.

We zijn liggen tegenover het station, op slechts 10 minuten lopen naar de Markt en 15 minuten naar het Vrijthof, in het centrum van Maastricht, Limburg.

Voor een leuke ervaring hebben we een paar speciale vakantie arrangementen samengesteld, evenals enkele exclusieve goedkope hotel aanbiedingen!

Kom overnachten bij Townhouse Hotels in Wijck, Maastricht!

TOWNHOUSE DESIGNHOTEL MAASTRICHT

Townhouse Hotels biedt twee unieke plekken voor een ontspannen verblijf in Maastricht, de hoofdstad van de Bourgondische provincie Limburg. Het Townhouse Designhotel en Townhouse Apartments, beide unieke concepten en centraal gelegen in de levendige wijk Wyck, in het centrum van Maastricht.

Voor een leuke ervaring hebben we een paar speciale vakantie arrangementen samengesteld, evenals enkele exclusieve goedkope hotel aanbiedingen!

Kom overnachten bij Townhouse Hotel in Maastricht!

townhouse buitenkant outside
townhouse buitenkant outside

TOWNHOUSE APPARTEMENTEN MAASTRICHT

Townhouse Apartments in Maastricht is een nieuw gastvrijheidsconcept van short stay appartementen en zakelijke service appartementen. De moderne en sfeervolle appartementen zijn uw tijdelijke ‘thuis weg van huis’ in de wijk Wyck in Maastricht.

Heb je eigen ruimte nodig? Dan ben je hier goed!

Townhouse Hotel Maastricht

St. Maartenslaan 5

6221 AV Maastricht

Nederland

Routebescrhijving

Mail: info@townhousehotels.nl

Tel: +31 43 323 3090

Townhouse Designhotel & Aparthotel Maastricht zijn bijzondere hotels gelegen in de levendige buurt Wyck in Maastricht. We zijn praktisch naast het treinstation gelegen, dat aan de overkant van de straat ligt. En via de winkelstraat Wycker Brugstraat loopt u in slechts 10 minuten naar het centrum.

Wij zijn ideaal gelegen voor vakantiegangers die naar Maastricht komen voor een stedentrip of als je een uitstapje wilt maken naar het omliggende Limburgse heuvellandschap.

Of, als u in de stad bent voor een beurs in het Mecc, kost het slechts 7 minuten met de taxi vanaf ons zaken-hotel.

Kom overnachten bij het hippe Townhouse hotel in Maastricht centrum!