Romantisch Arrangement Maastricht

Maastricht is de meest romantische stad van Nederland, net zoals Parijs, hier moet je met je partner een keer geweest zijn voor een romantisch weekendje weg. In Townhouse overnacht je in een Extra Large kamer met vrijstaand bad of fijne regendouche. Wij zorgen voor een fijne fles prosecco op jullie kamer, romantische versiering met rozenblaadjes en in de ochtend een lekker ontbijt op bed. Uitslapen mag, jullie kunnen extra laat uitchecken. Wel zo fijn als jullie de avond ervoor genoten hebben van een heerlijk diner in een van de romantische restaurants in Maastricht, er zijn er genoeg!

Top 3 romantische restaurants in Maastricht

Romantisch dineren in Maastricht? Dan is Le Bon Vivant een uitstekende keuze, hier dineer je in een prachtige gewelven kelder. Als je van een goed glas wijn houdt, dan wil je samen naar wijnrestaurant Mes Amis met haar sublieme wijn-spijs combinaties. Ga je voor een chique Michelinster diner? Beluga Loves You zorgt voor een uitmuntende culinaire ervaring langs de Maas.

Romantische tips Maastricht

Alleen het uitzicht in Maastricht is om verliefd op te worden, maak samen een romantische stadswandeling door de pittoreske straatjes van het Jekerkwartier bijvoorbeeld, je zou bijna denken dat je in Frankrijk bent. Of langs een van de romantische pleinen die Maastricht rijk is, zoals het Onze Lieve Vrouweplein of het Vrijthof. Een romantische tocht maken met de boot? Ook dat kan, huur een eigen sloep of stap op de boot bij Rederij Stiphout voor een rondvaart over de Maas. De meest romantische winkels vind je in Wyck en het Jekerkwartier, kleine zaakjes voor lekker eten zoals Adriaan de Smaakmaker, Le Salonard en de Bisschopsmolen, afgewisseld met fashion boetiekjes als Nina’s Boutique.

Romantic Offer - Townhouse Hotel Apartments Maastricht

Het romantisch arrangement is inclusief:

  • Overnachting in Extra Large kamer met vrijstaand bad of regendouche
  • Uitgebreid ontbijt op bed met een glas bubbels
  • Fles prosecco op de kamer bij aankomst
  • Romantische versiering met rozenblaadjes
  • Wellness toegang (vooraf reserveren verplicht + badkleding, handdoek, slippers en badjas)
  • Late checkout tot 13 uur

Zondag – Donderdag Vanaf € 65 p.p.p.n.

Vrijdag – Zaterdag Vanaf € 95 p.p.p.n.

Romantisch arrangement reserveren
Het romantisch arrangement is te reserveren op basis van beschikbaarheid. Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en green fee van €6,50 per nacht per persoon.

TOWNHOUSE DESIGNHOTEL MAASTRICHT

Townhouse is een hotel in centrum Maastricht gelegen in de bijzondere wijk Wyck

Townhouse heeft twee hotels in Maastricht. Het Design Hotel heeft een ruim aanbod hotelkamers en is ideaal voor een nachtje weg, midweek of weekend Maastricht. Liever langer blijven of in een appartement overnachten? Dat is mogelijk in ons Aparthotel.

Toe aan ontspanning? Hiervoor hebben we een speciale spa en wellness met massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen. Ook kan je naar de sauna en hammam. Maak je overnachting specialer met onze unieke hotel arrangementen, bijvoorbeeld een wandelarrangement of romantisch weekend in Maastricht.

Kortom, voor een bijzonder verblijf in een goedkoop hotel in Maastricht kan je bij Townhouse overnachten. We zijn beoordeeld als één van de beste 4 sterren hotels in Maastricht. Bekijk onze hotel aanbiedingen voor speciale acties en last minutes.

Zin gekregen in een verblijf bij ons? Boek je overnachting direct online met 5% korting!

St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
Nederland