Er wordt hard gewerkt om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten om Hotel St. Martenslane te verbouwen tot Townhouse Apartments Maastricht. Een completer thuis, weg van huis dan in Townhouse Apartments Maastricht krijg je niet, stadsappartementen pal tegenover Townhouse Designhotel Maastricht. Dompel je compleet onder in alles wat Maastricht te bieden heeft en plof ’s avonds nog even op de bank in jouw eigen stadsappartement.

Begin maart 2021 openen de deuren van Townhouse Apartments Maastricht. Bij Townhouse Apartments Maastricht voel je je thuis in een andere stad en blijf je logeren in plaats van overnachten. We openen 13 mooie stadsappartementen, super warm en vriendelijk ingericht. Van medium tot extra large, bijna allemaal zijn ze voorzien van een kleine maar fijne kitchenette waardoor de kamers prima geschikt zijn voor een verblijf van een aantal dagen. Door het grote oppervlakte zijn de kamers uitermate geschikt als uitvalsbasis voor een gezin of vriendengroep, bovendien zijn de meeste voorzien van zithoek, bistro tafel met stoelen, nieuwe badkamer met regendouche of bad, bureau, kingsize Auping bed én slaapbank.

Bij het inchecken in het hoofdgebouw (Townhouse Designhotel Maastricht) krijg je een lekkere kop ambachtelijke soep, hier mag je ook gebruiken maken van alle faciliteiten zoals het ontbijt, gratis kranten, fitness en bar/restaurant.

In het separaat gelegen appartementengebouw geniet je van de rust van een eigen stadsappartement, inclusief een fijne huiskamer op de begane grond met gezellige lounge hoeken.

Slaap lekker!