Lees alles over openingstijden, het adres en stylingadvies

Een bezoekje aan de Bijenkorf in Maastricht mag niet ontbreken tijdens een lekkere dag winkelen in dé shopstad van Nederland. Terwijl in een groot deel van Nederland een aantal jaren geleden de deuren van het luxe warenhuis moesten sluiten, was daar in Maastricht geen seconde sprake van. De Bijenkorf in Maastricht bevindt zich midden in het shophart van de stad. Alles over de openingstijden, het adres en het merkenportfolio lees je in onze blog.

Een mooie tas, een feestelijke outfit, dat ene bijzondere paar schoenen. Het moet gek lopen, wil je het niet vinden bij de Bijenkorf. Het shop-in-shop principe, waarbij merken en labels hun eigen ‘winkel’ hebben binnen het gebouw, geeft je het gevoel dat je overdekt, zonder zorgen van het ene naar het andere mooie merk beweegt. De Bijenkorf voegt met regelmaat nieuwe merken toe aan het portfolio. Recent zijn in Maastricht voor de heren bijvoorbeeld de designermerken Valentino, Paul Smith en Dsquared2 toegevoegd. En begin dit jaar is de afdeling damesschoenen uitgebreid van 166 m2 naar maar liefst 770 m2!

Geheel vernieuwde Bijenkorf in Maastricht

In maart 2019 is de Bijenkorf in Maastricht helemaal opnieuw ingericht, waarbij je de cadeau-afdeling nu zeker niet meer mag overslaan. Wij durven met recht te zeggen – en dat terwijl we in Maastricht een werkelijk prachtig en luxe winkelaanbod hebben – dat een bezoekje aan de Bijenkorf zeker de moeite waard is!

Laat je helpen: styling advies

En wist je trouwens dat je ook voor stylingadvies en een personal shopper terecht kunt bij de Bijenkorf. Op de website van het warenhuis lees je er alles over en maak je meteen een afspraak.

Wij wensen je shopplezier!

Adres Bijenkorf Maastricht

Achter het Vleeshuis 26

Openingstijden Bijenkorf Maastricht

  • Maandag 11.00-18.30 uur
  • Donderdag 10.00-21.00 uur
  • Zondag 12.00-18.00 uur

Alle overige dagen geopend van 10.00-18.30 uur