De rodelbaan in Valkenburg is the place to be voor snelheidsduivels en thrill seekers. Voor jong én oud. Op zo’n 15 minuten rijden van Maastricht vind je A GoGo met onder andere een rodelbaan, adventure golf, tokkelen en laser gamen. De prijs voor twee keer van de rodelbaan is € 4,- per persoon ( € 9,- voor zes ritten). Kinderen tot 9 jaar mogen alleen naar beneden onder begeleiding van een volwassene. De openingstijden van de rodelbaan hangen af van de weersomstandigheden. Bij slecht weer, is het te gevaarlijk om af te dalen. Weten hoe leuk rodelen is? Wij vertellen het je!

Je kunt te voet of met een kabelbaan naar de start van de rodelbaan in Valkenburg. Eenmaal boven, en voordat je je slee een zetje geeft, kijk je even om je heen. Vanaf de Wilheminatoren bij de start heb je een adembenemend mooi uitzicht over de omgeving. Maar daar kwam je niet voor. Rodelen it is! De rodelbaan in Valkenburg bestaat uit maar liefst twee delen. Eerst suis je naar beneden over het 375 meter lange parcours. Het tweede deel is 325 meter lang! Tijdens het rodelen bepaal je zelf je snelheid. Ben je beneden, dan brengt een sleepliftje je weer naar boven, zodat je nog een keer kunt afdalen!

Wil je er een hele dag van maken in Valkenburg, bedenk dan dat je bij A GoGo ook kunt laser gamen, tokkelen, adventure golfen en arrow battelen. Op de website van A GoGo vind je verschillende voordelige arrangementen. Alle activiteiten zijn te bezoeken met het gezin of met vrienden, maar A GoGo is ook super geschikt voor bedrijfsfeestjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en teamactiviteiten Op de website van AGoGo staan handige overzichten van activiteiten én de prijs die daarbij hoort.

Wij wensen je een razendsnelle en spannende dag in Valkenburg!

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht