Dit jaar, net als voorgaande jaren, staat Andre Rieu in Maastricht met een reeks concerten samen met zijn Johann Strauss Orkest. In de maand juli transformeert Andre Rieu het Vrijthof in Maastricht tot de grootste openlucht concertzaal van Europa. Duizenden mensen genieten van klassieke muziek, romantische klanken, heerlijke eten en een boel Limburgse gezelligheid.

Andre Rieu: een traditie in Maastricht

Een bezoek aan een concert van Andre Rieu in Maastricht is een unieke gebeurtenis. Alle kaarten zijn binnen no time uitverkocht. Avond aan avond genieten mensen van de bijzondere optredens in de geboortestad van Rieu. Van klassieke walsen tot opzwepende operamuziek. Van operette tot bijzondere gastoptredens.

Verrassende gasten tijdens het concert

Een concert van Andre Rieu in Maastricht is wellicht een van de bekendste culturele uitjes van ons land. Tientallen bekende artiesten uit binnen- en buitenland deelden het podium met Rieu tijdens een van de concerten. Zo maakten Andrea Bocelli, Rocco Granata, Zucchero en Jermain Jackson hun opwachting. En vorig jaar klom David Hasselhof op het podium. Het is een eer om op te mogen treden met de grootheid. Wie dit jaar zijn of haar opwachting maakt, is vooralsnog onbekend. Maar dat het een spektakel wordt, is zeker!

Romantiek op het Vrijthof

Ook voor 2018 zijn extra concerten aangekondigd. Dit jaar biedt Andre Rieu 13 avonden in juli waarop een concert in Maastricht bijgewoond kan worden. En dat voor het 14e jaar op rij! Het succes van Rieu in de Limburgse hoofdstad is ongekend. En toegegeven, het is dan ook wel heel gezellig en ongelooflijk romantisch tijdens deze muzikale zomeravonden op het bruisende Vrijthof.

Koop kaarten voor het concert via officiële kanalen

Er is jaarlijks een run op tickets voor concerten van Andre Rieu op het Vrijthof in Maastricht. Koop je kaarten alleen via officiële verkooppunten: de website van Andre Rieu of de bij de VVV in Maastricht v.a. € 59,50 per stuk (excl. servicekosten, arrangementen, etc.).

Tickets in combinatie met arrangementen

Naast gewone zitplaatsen zijn er kaarten in combinatie met dinerarrangementen beschikbaar. Zo geniet je niet alleen van het concert, maar ook van al het heerlijks dat Limburg culinair te bieden heeft. Een groot aantal van de restaurants op het Vrijthof biedt de arrangementen aan via het officiële kanaal van de VVV in Maastricht. Arrangementsprijzen vanaf € 81,50 (incl. Concertkaart en diner, excl. drankjes).

Bezoek deze zomer één van de 13 concerten van Andre Rieu in Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht