Op 1 december gaat kerstmarkt Magisch Maastricht op het Vrijthof open, de plek bij uitstek om kerstcadeaus te winkelen en te genieten van een winterwonderland, óók als het geen witte Kerst wordt. Het allerbeste uitzicht over Maastricht heb je als je een ritje in het reuzenrad op het Vrijthof maakt. Schaats je een rondje mee over de schaatsbaan? Dan smaakt de glühwein daarna extra goed!

Openingstijden van Magisch Maastricht op het Vrijthof:

  • Kerstmarkt 10 – 22 uur
  • Schaatsbaan 10 – 23 uur
  • Huis van de Kerstman 12 – 20 uur
  • Reuzenrad 10 – 23 uur
  • Spiegeltent, Winterlounge, Wintercafé & food chalets 10 – 00 uur

Afwijkende openingstijden tijdens de feestdagen vind je hier.

Lichtroute tijdens Magisch Maastricht

Ieder jaar wordt Maastricht prachtig versierd met tienduizenden lichtjes die een slinger van licht vormen door de stad, een lichtroute die je meeneemt langs alle mooie plekken aan beide kanten van de Maas. Het allermooiste plekje van de lichtroute wat mij betreft? Het Onze Lieve Vrouwe plein! De verwarmde terrassen zijn een heerlijke plek om neer te strijken en het uitzicht op de Onze Lieve Vrouwe kerk en de lichtjes in de bomen zijn magnifiek.

 Voor meer info kijk op wyck.nl.

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht