In maart vieren de kunsten hoogtij in heel Maastricht, wanneer de deuren van de TEFAF opengaan voor het publiek is het weer 10 dagen lang genieten van het mooiste dat galeries van over de hele wereld te bieden hebben. Er is voor iedereen wat wils, zowel voor de kunstverzamelaar die een nieuw werk uitzoekt tot de liefhebber voor wie de TEFAF een dagje uit is. Congrescentrum MECC is omgetoverd tot één groot museum waarin 7000 jaar aan kunst bij elkaar te bewonderen is. Mensen van over de hele wereld komen bij Townhouse Hotel Maastricht logeren, wij hebben er zin in!

Net als vorig jaar geven we de woonkamer van het hotel een artistiek randje tijdens de TEFAF. Zo showen én gebruiken we deze keer het mooie keramiek van Viriginia W, een van de streekproducten die Zuid-Limburg rijk is. Aan de muur prijken tijdens de TEFAF kunstwerken van een galerie uit Maastricht. En niet alleen wij, nee, alle ondernemers in de stad creëren een fantastische totaalbeleving wanneer een van de grootste internationale kunstbeurzen ter wereld neerstrijkt. Zo zie je maar, het bruist hier in maart.

TEFAF hotel in Maastricht

Vanaf Townhouse Hotel Maastricht brengt onze eigen shuttle service alle gasten naar het MECC, het is slechts 10 minuten met de auto. In het hotel zelf zorgen we er graag voor dat het aan niemand iets ontbreekt, van laundry services, internationale kranten op de kamer en gepoetste schoenen tot het maken van een reservering in een restaurant naar keuze of een schoonheidssalon. Niet alleen voor ons, óók voor de galeries is TEFAF Maastricht een van de hoogtepunten van het jaar en dat begrijpen we maar al te goed.

TEFAF 2017 bezoeken en entreeprijzen

De TEFAF duurt van vrijdag 10 tot en met zondag 19 maart. De beurs is iedere dag geopend van 11 uur ’s ochtends tot 7 uur ’s avonds, enkel op zondag de 19e sluit de TEFAF een uur eerder om 6 uur.

Ga je één dag naar de TEFAF? Dan betaal je € 40,- voor een dagkaart exclusief catalogus à € 25,-. Voor de dagkaart en catalogus samen betaal je slechts € 60,-. Uit ervaring kunnen wij je vertellen dat er zoveel te zien is, dat de kans groot is dat je na de eerste dag nog een keer terug wilt komen om de rest te zien. Zo groot is het. In dat geval kun je het beste een seizoenkaart aanschaffen voor € 100,-. Voor de mensen met kinderen is het handig om te weten dat kinderen tot 12 jaar gratis toegang hebben, van 12 tot 18 jaar kost een dagkaart € 20,-.

Zien we je tijdens de TEFAF?

Kijk voor meer informatie op wyck.nl.

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht