Sport jij ook regelmatig in je vrije tijd? Omdat we graag ervoor zorgen dat jij jezelf thuis voelt als je in Townhouse Designhotel Maastricht komt overnachten, willen we je alle mogelijkheid geven om je dagelijkse routine van thuis – zoals sporten – mee te nemen naar je verblijf hier in Maastricht. Daarom hebben we onze fitness faciliteiten in het souterrain helemaal vernieuwd!

Gezond leven door verantwoord te eten en voldoende te bewegen raakt steeds meer verweven in onze dagelijkse levensstijl en als hotel willen we hier dan ook graag aan bijdragen. Vanaf nu met een verbeterde versie dus, helemaal voorbereid op alle sportieve logees en zij mogen 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze fitness faciliteiten. Hoe fijn is het om tijdens een zakelijk bezoek even te ontladen met een sportsessie, of je wekelijkse sport-routine te kunnen handhaven als je een weekendje weg bent naar Maastricht?

Mocht je binnenkort bij ons blijven logeren, probeer dan zeker de nieuwe fitness faciliteiten uit en laat weten wat je ervan vindt!


Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht