Onze woonkamer is net gerestyled, huiselijke gezelligheid zij aan zij met design items van onder andere Eames en HAY. We houden van design! De logees die vandaag en dit weekend in Townhouse Designhotel Maastricht inchecken raden we dan ook aan om een bezoek te brengen aan Designday, het jaarlijkse design-evenement waar een heel reeks aan interieur- en accessoire-designers persoonlijk hun werk presenteren.

Het leuke van Designday is dat de designers zelf erbij zijn en je ze alles kunt vragen over hun producten. Stuk voor stuk zijn het designers die hun producten zelf ontwerpen én maken! Neem bijvoorbeeld familiebedrijf Fiftytables, een van de winnaars van de publiekswedstrijd afgelopen jaar, dat van massief hout de mooiste tafeltjes maakt in allerlei soorten en maten. En Bee Collective, genomineerd voor de Made for Maastricht Design Award. Bekend, van hun Sky Hive en Sky Hive Solar. De nieuwe generatie van bijenteelt.

Als je Designday bezoekt is het een aanrader om een van de TrendTours te volgen, zo mis je geen enkele highlight van de beurs! Bovendien staan er op zaterdag en zondag designlezingen op de planning. Mocht je deze willen bezoeken, je vindt meer info over de sprekers en actuele data en tijdstippen op de website van Designday.

Designday Maastricht 2016 bezoeken

De designbeurs is geopend van vrijdag 27 tot en met zondag 29 mei in de Decorfabriek aan Meerssenerweg 215 in Maastricht. Entree bedraagt € 10,- en betaal je aan de deur.

Heel veel plezier dit weekend!


Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht