Het is Pasen! Niet alleen is deze dag een Christelijke feestdag, ook vieren we tijdens de paasdagen het begin van de lente nieuw leven met het ei als symbool, en niet te vergeten de paashaas. Zoals het de paashaas betaamt heeft hij een en ander lekkers verstopt in de woonkamer van Townhouse Designhotel Maastricht. Allemaal lekkers voor de logees die vandaag en morgen bij ons blijven slapen.

Dit jaar heeft hij hulp gehad van Janneke, zij ooit in Townhouse blijven logeren en vond het zo leuk dat ze nooit meer is weggegaan. Ze heeft alle logeerkamers inmiddels al uitgeprobeerd en nu blijkt dat ze tijdens haar verblijven het een en ander is vergeten. Spulletjes vereeuwigd in de vorm van stencil art op de muren, van verrekijker, beha, flesje parfum, 06-nummer tot boter, kaas en eieren. Op iedere kamer is de stencil art van Janneke’s vergeten spulletjes weer anders.

Janneke zelf is alleen te zien in de woonkamer van Townhouse, direct rechts naast de lift, op weg naar de volgende logeerkamer om uit te proberen. Als je vanuit de woonkamer naar buiten loopt zie je met ‘I’ll be back’ ernaast staan, van die ene keer dat ze even weg moest om nog wat extra logeerspulletjes te halen.

Vandaag en morgen verstopt ze samen met de paashaas kleine cadeautjes tussen de spellen, boeken of elders in de woonkamer en alle logees die iets vinden mogen er lekker van genieten.

Zalig Pasen!


Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht