De liefste tijd van het jaar, Valentijnsdag! Je geliefde verrassen met een onverwachte surprise om te laten weten dat je om hem of haar geeft. Je vriend, vriendin, je beste maatje, misschien wel een collega? Hier bij Townhouse willen we onze logees iedere dag laten merken dat we van ze houden. Hoe we dat doen?

Met een lekker ontbijtje, een gespreid bedje, een persoonlijke tip over dat ene restaurantje verderop dat je echt niet wilt missen. Het is voor ons het hele jaar door Valentijnsdag! Je mag het hele jaar door laten merken dat je om iemand geeft, zo doen wij dat zelf ook. Een keer per jaar groots uitpakken mag, hoeft niet, liever maken we het hele jaar bijzonder met kleine onverwachte verrassingen. Deze Valentijnsdag hebben we sowieso een lieve verrassing voor alle logees in petto die op Valentijnsdag bij ons komen slapen!

Romantische dingen om te doen in Maastricht

Wil je graag alles uit de kast trekken om jouw vriend of vriendin te verrassen, met een diner bij kaarslicht zit je altijd goed. Er zijn heel wat restaurants in Maastricht waar je romantisch kunt dineren, wij raden Bouchon d’en Face, Witloof of ’t Wycker Cabinet aan. Of maak een fijne stadswandeling met zijn tweeën, richting Sint Pieter om vervolgens bijna bovenop de berg warme chocomel met slagroom te drinken bij Bergrust.

Slapen op Valentijnsdag

Jouw lief verrassen met een uitje naar Maastricht? Als je het leuk vindt zorgen wij voor een fles champagne op jullie kamer, rozenblaadjes of een andere verrassing. Laat ons maar weten hoe we jouw Valentijnsdag helemaal bijzonder kunnen maken!

Happy Valentine’s Day!


Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht