Volgende week zaterdag is het Hotelnacht in Maastricht, na alleen een Hotelnacht in Amsterdam kun je nu ook in Maastricht en andere Nederlandse steden op ontdekkingstocht langs een aantal hotels waaronder Townhouse. We zetten de deuren voor je open van 15 tot 18 uur dus kom je ook op bezoek? Bekijk hier het hele programma, van heerlijke Loopuyt-cocktails tot live optredens van Sem Dylan, een van de deelnemers van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland.

We nodigen je graag uit om naar Townhouse te komen tijdens de Hotelnacht, misschien woon je wel vlakbij ons in de buurt en ben je nog nooit binnen geweest omdat je nu eenmaal nooit in een hotel komt in eigen stad? Het wordt een gezellige middag in onze woonkamer met het programma dat we voor je in petto hebben. Bovendien hebben we net de woonkamer een volledige re-styling gegeven!

Sem Dylan geeft drie huiskamerconcerten in de woonkamer van Townhouse. Misschien ken je hem wel van het laatste seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland en nu is je kans bij uitstek om live naar hem te komen luisteren:

Ut Glaashoes is een galerie en atelier bij ons om de hoek waar mensen met een verstandelijke beperking de mooiste kunst maken en tentoonstellen. Speciaal voor de Hotelnacht hebben ze een mooie expositie samengesteld, zaterdag de 16e is de eerste dag waarop je hem kunt komen bewonderen. Wij vinden dit heel speciaal omdat we graag samenwerken met lokale bedrijven en nóg meer omdat we Ut Glaashoes een bijzonder mooi initiatief vinden. Met plezier bieden wij ze dan ook een podium tijdens de Hotelnacht!

Als je er bent hebben we lekker eten en drinken voor je klaarstaan. Bij binnenkomst hebben we een lekkere kop ambachtelijke soep van traiteur Saveurs voor je, ook serveren we hun overheerlijke gehaktbrood dat inmiddels niet te missen is tijdens ons ontbijt en nog meer lekkers. Bij de bartender haal je een heerlijke gin-tonic van het Schiedamse gin-label Loopuyt voor maar € 6,- en ook andere drankjes staan voor je klaar.

Het weekend van de Hotelnacht is de start van ‘Bed, Borrel & Bite’ in Maastricht: naast alleen de hotels kun je ook voordelig restaurants en bars ontdekken tijdens het jaarlijkse ‘Maastricht aan Tafel’ en ‘Maastricht aan de Bar’ evenement. Kijk voor dit hele programma en deelnemende restaurant en bars op de website van de VVV.

Kom je ook? De huiskamer is open van 15 tot 18 uur en reserveren hoeft niet. Vol is vol. We zetten de soep alvast voor je klaar! Laat je even weten of je komt via Facebook?

p.s. Ons zusje Kaboom Hotel heeft ook open huis van 17 tot 20 uur.


Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht