Traditie zijn onze goede voornemens geworden, van dromen werkelijkheid maken of het loslaten van ongezonde gewoontes. Ook binnen Townhouse Hotel Maastricht leven goede voornemens. Volgend jaar wordt leuk! Townhouse heeft een super team met nieuwe en oude gezichten! Ken je ons niet? Loop dan een keer binnen, we delen graag onze voornemens.

Dagelijkse dingen bijzonder maken

We hebben een award voor Maatschappelijk verantwoord ondernemen 2015 al op zak. We beloven je: dat blijven we doen! Wil je hier onderdeel van uitmaken dan staat onze deur in Maastricht voor je open. Het bijzonder maken van dagelijkse dingen is hetgeen waardoor Townhouse voelt als een home away from home voor alle gasten, voor een nacht en een weekend Maastricht!

Als onderdeel van La Bergère Group is blijven innoveren tweede natuur. Hotel St. Martenslane is het nieuwe mooiste overbuurmeisje van Townhouse! In deze kamers kun je dansen en van het interieur zul je smullen. Ook is 2015 het jaar waarin we in Maastricht bouwen aan een nieuw, bijzonder designhotel.

Team wensen

“Dit jaar is stoppen met roken gelukt dankzij mijn collega’s! Dit jaar gaan we voor bootcamp met een aantal en gasten mogen aansluiten op maandagavond!” – Maurice Schuffelers, duty manager

“Maastricht heeft inmiddels 5 nieuwe restaurants die ik de komende maanden ga ontdekken! Ik begin met lunch in de Brandweerkantine in week 1, Café Sjiek blijft een favoriet… Dus daar sluiten we het jaar af. En een biertje na het eten? Dan wil je bij De Gouverneur zijn!” – Ayse Plantaz, duty manager

Ons gezamenlijke voornemen is dat gasten genieten, soep eten, een slaapmutsje drinken, een spelletje ganzenbord spelen in de huiskamer. Rust vinden voor werk of ontspanning!

 

Cliche’s zijn waar…

Samen nadenken over wat we doen en waarom. Verandering en maatschappelijke betrokkenheid zorgen voor een ongelooflijke dosis enthousiasme bij de andere collega’s en dat draagt bij aan de gastbeleving in onze hotels in Maastricht en Amsterdam. Graag faciliteer ik in het delen van nieuwe ideeën, positiviteit en gedrevenheid! Samen thuis en samen op de werkvloer maken we er iets moois van.

Veel goeds, geluk en liefde voor 2015!

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Design Hotel Maastricht