Steden zijn rond de feestdagen betoverend, zo ook Maastricht. Magisch Maastricht. De stad pakt dit jaar opnieuw uit met sfeervolle activiteiten en versiering voor de feestdagen. Het Vrijthof is het speelveld van winterpret, pleinen vullen zich met kerstdecoratie en muziek, het Magisch Cultuur Festival levert concerten en voorstellingen op bijzondere plekken in Maastricht. Wij hebben een aantal decembertips voor je verzameld.

Magische Lichtroute

Tot en met 30 december kun je in het centrum van Maastricht de Magische Lichtroute lopen. De route hult het centrum van de stad in kerstsfeer. Een lint van bijzondere verlichting langs mooie pleinen en straten zoals het Onze Lieve Vrouweplein met haar 200 stuks mistletoe-verlichting, de Markt, Mosae Forum en ook de Sint Servaasbrug en de ‘Hoeg Brögk’ zijn helemaal in kerstverlichting gehuld.

Wintercircus Maastricht

Het Wintercircus vindt plaats van 20 december tot en met 3 januari en staat garant voor een middag of avond plezier voor jong en oud. Het programma is samengesteld door de Franse circuskoning Joseph Bouglione en bestaat onder andere uit luchtacrobatiek, slangenmensen, een menselijke kanonskogel, rad des doods en een uniek diabolonummer.

Slapen in Maastricht in december

Hopelijk zien we je een dezer dagen in Townhouse Hotel Maastricht, omdat je blijft logeren of voor een high tea op bezoek komt. Van ons krijg je korting voor beide. Met kortingscode TOWN krijg je 10% korting op je overnachting. Een high tea krijg je op reservering voor 50% korting, nog €12,50 p.p. Reserveer je high tea wel minimaal 3 dagen van tevoren.

Kijk voor alle informatie en activiteiten in het kader van Magisch Maastricht op www.magischmaastricht.nl.

Rino Soeters
Algemeen Directeur
Townhouse Designhotel Maastricht