Begin mei zijn we genomineerd voor Beste Leerbedrijf Horeca 2014. Deze nominatie staat voor ons vooral in het teken van onze medewerkers: onze Helden! Een verkiezing die het leren in de praktijk stimuleert. We stomen mensen klaar voor hun werk in de praktijk en hun carrière. Het is voor ons van essentieel belang dat we deze mensen kansen bieden en in hen geloven.

Van verkiezing tot finale

Tweendertig aangesloten scholen nomineren elk hun beste leerbedrijven. Daarna volgen er verschillende rondes. De leerbedrijven worden per ronde beoordeeld door de scholen, hun leerlingen, leermeesters en daarna door het publiek.
Deze week is de eerste beoordelingsronde begonnen waarbij de betrokken docenten een mailing hebben ontvangen. Voorlopig staat Townhouse DesignHotel op een vierde plek met 145 punten. Spannend!

Helden

Hoe we ons onderscheiden? We werken met Helden en een helden programma. Jaarlijks leiden we minimaal 4 helden op in een intern management traineeship, onze Helden Academy.
Bij ons werken trotse medewerkers die meehelpen om onze concepten en waarden te delen.
Onze waarden zijn eigenlijk heel eenvoudig en toepasbaar op alles wat we doen:

  • We houden ervan om mensen te verrassen;
  • We helpen elkaar om het beste uit jezelf te halen;
  • We geloven in creatieve eenvoud om op een betaalbare en onorthodoxe manier gastvrij te zijn;
  • We zijn eerlijk in wat we doen en laten;
  • De sleutel tot een succesvolle onderneming ligt bij onze mensen. Iedereen kan het verschil maken als ‘ie wil, ook een stagiaire.

Wat we doen bij La Bergere Group: wij ontwikkelen hospitality concepten en maken die waar. Iedereen kan bij en met ons werken als die onze waarden omarmt, wij leiden mensen op en geven hen de kans om zich te blijven ontwikkelen in onze onderneming. We werken in onze concepten samen met lokale specialisten om de verbindingen te versterken. Zo kunnen wij doen waar we goed in zijn.

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht