Deze zomer strijkt André Rieu weer neer op het Vrijthof in ‘zijn’ Maastricht, voor in totaal acht zomeravondconcerten. Op 4, 5, 6, 11, 12, 18, 19 en 20 juli 2014 brengen de walskoning en zijn Johan Strauss Orkest het publiek weer in vervoering met hun vrolijke, romantische en soms ontroerende melodieën. En zoals we gewend zijn: een humoristische noot hier en daar.

2014: 10de jaar op rij André Rieu op het Vrijthof

Het is inmiddels traditie geworden: André Rieu die ’s zomers huiswaarts keert, om een reeks concerten te verzorgen in zijn geboortestad en woonplaats Maastricht. 2014 is alweer het tiende jaar op rij dat Andre Rieu optreedt op het Vrijthof. Voor Rieu, die wereldwijd optreedt in de meest prestigieuze concertzalen en grootste stadions, voelen het Vrijthof en Maastricht telkens weer als een warm bad en ultiem hoogtepunt in een jaar dat bol staat van de hoogtepunten.

In 2014 verzorgt André Rieu concerten op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 juli, op vrijdag 11 en zaterdag 12 juli, en op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 juli.

Kaarten André Rieu concert op het Vrijthof 2014

Wil je nog kaarten bestellen voor André Rieu op het Vrijthof 2014? Check dan hier
de beschikbaarheid en bestel gelijk je kaarten.

Kaarten voor André Rieu op het Vrijthof 2014 kun je ook bestellen via VVV Maastricht.

Terrasarrangementen André Rieu op het Vrijthof 2014

Kun je geen kaarten meer krijgen voor André Rieu op het Vrijthof 2014? Bij een twintigtal ondernemers aan het Vrijthof kun je ook een Andre Rieu arrangement boeken. Vóór het concert genieten van een heerlijk diner en lekkere drank, en aansluitend genieten van de meeslepende melodieën van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest.

Een terrasarrangement voor André Rieu op het Vrijthof 2014 kun je onder andere boeken via de website van VVV Maastricht. Er is echter ook een aantal ondernemers dat de terrasarrangementen in eigen beheer aanbiedt, zoals het leukste café van Maastricht: In den Ouden Vogelstruys. Voor € 79,50 p.p. (exclusief drank) geniet je van een heerlijk 3-gangendiner en op dit culinaire hoogtepunt volgt natuurlijk het muzikale hoogtepunt, als om 21.00 uur het concert van André Rieu begint!

Kijk voor meer informatie over het concert van Andre Rieu op de evenementen website van Townhouse Hotel Maastricht. En boek nu alvast je kamer op onze website.

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht