Townhouse Hotel Maastricht is genomineerd voor ‘Beste Leerbedrijf Horeca 2014’. Een hele bijzondere verkiezing waarbij een hoofdrol is weggelegd voor onze medewerkers: die we onze ‘Helden’ noemen.

“Een geweldige nominatie; het gaat over onze Helden en over ons als leerbedrijf. Ik ben erg trots. Onze externe trainees beginnen met een ontbijt met mij, op deze manier laten we zien dat we open staan voor iedereen en creëren we draagvlak voor onze waarden. Men komt naar ons om te groeien, wij helpen hierin zowel op persoonlijk vlak als vakinhoudelijk.”

Samen maken we de dagelijkse dingen bijzonder

We verrassen met aandacht, creatieve en eenvoudige belevingen. Dat doen we door te werken met trotse medewerkers die graag met en voor ons werken. Trotse medewerkers die mee helpen om onze concepten en onze waarden de delen noemen we onze helden. Als management houden we ervan om dicht bij de operatie te staan om onze helden te ondersteunen. Dat doen we ook door trouw te blijven aan onze principes: we zijn vriendelijk, fatsoenlijk, attent, gastvrij en ondernemend.

Townhouse maakt dagelijkse dingen bijzonder, ook als leerbedrijf. Ons HR beleid noemen we Helden en we werken samen en met helden. Zo zijn er bijzondere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals sporten, shoppen en gezond eten in de buurt met korting. Jaarlijks leiden we minimaal 4 Helden intern op in een management traineeship; we noemen dit de Helden Academy.

Verkiezing

Er zijn tweeëndertig aangesloten scholen elk hun tien beste leerbedrijven nomineren. De top 3 uit het klassement wordt bezocht door een vakjury die aan de hand van de beoordelingscriteria de winnaar van de vakprijs zal selecteren. Naast de vakprijs maken alle leerbedrijven tijdens de finale kans op de publieksprijs. Door publieksstemmen te vergaren kunnen ze deze felbegeerde oorkonde in de wacht slepen. Beide prijzen worden in het najaar van 2014 op feestelijke wijze uitgereikt.

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht