La Bergère Group is genomineerd voor de IMMENS MVO-prijs Maastricht/Heuvelland 2014! Samen met 5 andere Limburgse koplopers op het gebied van duurzaam ondernemen zijn we kanshebber op de prijs voor ondernemingen, die succesvol zijn in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

La Bergère Group

La Bergère Group is de bedenker van Townhouse, de Group die Townhouse in zijn zak heeft.. of andersom… Het doe er niet toe :) Townhouse zorgt wel als grootste partij van de group voor enthousiasme van de jury. We laten graag zien dat duurzame bedrijfsvoering en economische resultaten elkaar versterken.

Townhouse soep voor gasten en..

La Bergère Group wist de jury te overtuigen met onder meer de lancering van de ‘Soep Bus’. Een initiatief waarbij soep wordt uitgedeeld aan daklozen op de koudste dagen van het jaar, de lekkere huisgemaakte soep van Townhouse. Dezelfde soep die op het fornuis staat te pruttelen voor onze gasten. Een recept van Oma Flik. Zowel de soep als haar inzet heeft geleid tot een bijzondere samenwerking met het Leger des Heils. Daarnaast prijst de jury ook onze inzet van ‘The Masters’ bij de dagelijkse werkzaamheden. Hiermee bieden we anders ontwikkelde jongeren en jong volwassen de mogelijkheid actief te participeren in de maatschappij.

Natuurlijk spelen ook eerder verkregen, én behouden labels als ‘Green Key Gold’ en ‘Green Globe’ een rol bij onze nominatie. We zijn trots op de nominatie en de plaats die we momenteel innemen wat het MVO betreft, een plek die we met elkaar hebben bereikt. Het gaat hier om de winnende combinatie van People, Planet en Profit, de formule hebben we in handen, nu de award nog! Help jij ons daarbji? Misschien wat te cheesy, maar geeft wel aan dat we het niet alleen kunnen?

Stemmen kan!

Vanaf 10 februari 2014 tot 1 maart 2014 kan gestemd worden via www.mvoprijs.nl. De drie bedrijven met de meeste stemmen, gaan door naar de finale. Uiteindelijk maakt een onafhankelijke jury aan de hand van het aanmeldformulier en een bedrijfsbezoek de keuze voor de winnaar.

Wie is La Bergère Group?

La Bergère Group ontwikkelt en exploiteert hospitality concepten waarin we telkens samenwerken met lokale specialisten om bijzondere verbindingen tot stand te brengen en te versterken. Zo kunnen wij doen waar we goed in zijn. Rino Soeters, de directeur: “Dit is erg belangrijk omdat we verder willen bouwen aan een gezond bedrijf. De markt verandert en we zien dat onze concepten worden gekopieerd, daarom willen we creatief en innovatief blijven. Daar ligt ons hart, daar zijn we goed in en daar krijgen we energie van!”

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht