Ik WAS hier! Waar WAS jij?

Vanaf vrijdag 21 juni is om 07.04 uur in Maastricht de zomer van 2013 net even anders gestart: Samen met het VVV hebben we met Townhouse de eerste zomerwas buiten gehangen! De Cultuurzomer is hiermee officieel gestart en tegelijkertijd een zoektocht naar de ‘schoonste’ foto van Maastricht. Naast de tijdelijke ‘buitenwas’*, pronken vanaf vandaag ook binnenshuis met kleurrijke waslijnen met beelden van een zomers Maastricht, die aandacht vragen voor deze fotowedstrijd.

Voor de ‘Cultuurzomer Maastricht’ campagne presenteert VVV Maastricht i.s.m. ons, Team Townhouse Designhotel Maastricht van 21 juni t/m 21 augustus 2013 onder de noemer ‘Ik was hier! Waar was jij’?’ een fotowedstrijd. Van een zonovergoten Vrijthof, een verkoelende boottocht over de Maas of een verfrissend ijsje op het terras tot een opzwepend zomerfestival, een schaduwrijk plekje onder een van de bomen van het Stadspark of een horizonverbredende expositie. Bepaal zelf ‘Wie sjoen us Mestreech  is’ (Hoe mooi ons Maastricht is) en leg het vast op foto!

* De kleding die vandaag gebruikt is voor de actie, wordt gedoneerd aan Stichting Actie ’68 Maastricht.

Schoonste foto = een wasmachine!


Niet voor niets!

Iedereen die komt logeren mag meedoen. Elke week worden mooie, bijzondere, grappige en spectaculaire foto’s beloond met kleurrijke Cultuurzomer traktaties. Van Preuvenelappen voor het Preuvenemint, tot een bruisend wijnpakket van Thiessen Wijnkoopers, tickets voor Zomercinema Lumière, een BBQ-pakket van Preuve Limburg, toegang tot Museum aan het Vrijthof en het Bonnefantenmuseum, een smaakvol Maastricht proefpakket, een Taart & Champagne momentje bij TaarT Zaak, een verfrissende boottocht over de Maas i.c.m. ENCI rondleiding, een overheerlijke lunch bij Grand Café Soiron Maastricht een zomers boek van Selexyz Dominicanen en meer…

De uiteindelijke winnaar, die de ALLERschoonste foto van Maastricht heeft gemaakt, ontvangt een wel heel toepasselijke hoofdprijs: een wasmachine!

De foto’s worden tevens met naamsvermelding op de website cultuurzomermaastricht.nl , Facebook en Instagram geplaatst en zijn live te bewonderen bij Townhouse Designhotel Maastricht.

Wasregels: zo doe je mee

Maak de schoonste foto van Maastricht en stuur deze mét naams- en adresvermelding naar [email protected] of maak via Twitter en Instagram gebruik van de hashtag #inmaastricht.

Kijk voor meer informatie en de ‘was’regels op: vvvmaastricht.nl/zomer/fotowedstrijd.html

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht