We hebben het geluk dat de leukste winkels graag met ons samenwerken en dank zij onze gasten zien die bijzondere winkels in Wyck en het centrum van Maastricht ons wel zitten! Ook Mayfair, een prachtige mannenmode zaak, om de hoek, presenteert bij ons zijn collectie en zorgt dat onze heren achter de Front office gekleed voor de dag komen.

Deze herenmodezaak is een van de topzaken van Maastricht en maakt de ervaring tijdens het winkelen zelfs voor  mannen leuk! Goede service, lekkere koffie en verstand van zaken maken dat ik hier graag kom en dat de beste modemerken hier verkocht mogen worden. Een aantal van deze topmerken in deze bijzondere winkel van Maastricht met hun inspiratie voor zomer 2013;

Dit voorjaar in de schappen Paul Smith spring/summer 13,  een voorjaarscollectie geïnspireerd door foto’s van de Kennedy’s in uit de jaren 50 en 60, met donkere en excentrieke invloeden uit de films ‘Edward Scissorhands’ en ‘Grey Gardens’. Kleuren uit het Kodachrome archief worden gecombineerd met bleke pasteltinten en felle levendige kleuren. De Jeans collectie bestaat uit zowel moderne als klassieke stukken en biedt de hoogste kwaliteit met innovatief design voor alle denim en streetwear freaks.

De Beacon Heritage spring/summer 2013 is een gelimiteerde samenwerkingscollectie tussen Barbour en Japanse designer Tokihito. De Japanner dook de rijke archieven van Barbour in en vond de traditionele designs, details en constructie opnieuw uit, en creëerde een collectie die authenticiteit uitstraalt.  Deze lijn van Barbour  heeft zich geëvolueerd tot iets dat verder gaat dan wax jassen en quilts. Dit kun je komen bekijken tijdens het shoppen in Maastricht. In de film Skyfall spotte ik al eerder onze man “James    Bond” (Daniel Craig) met een ToKiTo design.

Dit zijn wel favorieten en kan ik nog even doorgaan over merken van de zaak Mayfair in Wyck Maastricht, Hancock een nieuw Brits label (exclusief in Maastricht verkrijgbaar), Orlebar Brown of New Balance. Ga zelf kijken, deze ondernemer vertelt je alles over de nieuwe collectie en heeft oog voor detail en stijl. Winkelen in Maastricht is hier ook voor de mannen leuk!

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht