TEFAF, The European Fine Art Fair, is de grootste internationale beurs waar kunst en antiek van over de gehele wereld te bewonderen en te koop is. Van 15 tot en met 24 maart is het Mecc in Maastricht de locatie voor de TEFAF die hier voor de 26ste keer plaatsvindt.

 Naast de oude meesters is er inmiddels al jaren ruimte voor moderne kunst. Oude meesters en moderne kunst komen samen in de vele expositieruimtes die speciaal worden ingericht voor de liefhebber. Unieke items uit het binnen- en buitenland staan klaar om bewonderd te worden tijdens dit negen dagen durende evenement.

Uniek aan de beurs is de selectie van authentieke meesterwerken waaraan meer da 15 landen een steentje bijdragen. Deze prestigieuze antiquairs zorgen samen met de organisatie voor een levendige ontmoetingsplaats. Hier in Maastricht verzamelen en ontmoeten kunstcritici, kunstverzamelaars en -verkopers en acedemici zich voor deze bijzondere beurs.

Een wandeling door de vele expositieruimtes zal je elke keer weer versteld doen staan van waar de internationale kunstwereld toe in staat is. Mocht je een werk tegenkomen en verliefd worden is er tijdens de TEFAF mogelijk om het aan te schaffen.

De TEFAF laat Maastricht stralen en TEFAF is een beurs van luxe en weelde, dankzij haar unieke stukken en sfeervolle stands. Bezoekers uit de hele wereld weten elk jaar weer de antiek-en kunstbeurs te vinden. Elegant en uniek in zijn soort staat deze jaarlijks bovenaan in de culinaire agenda!

Kijk voor meer informatie op wyck.nl.

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht