Maastricht staat zonder dat iemand het kan zien al in vuur en vlam voor de TEFAF. VVV Maastricht heeft in het kader van de seizoencampagne samen met de partners (waaronder Gemeente Maastricht, Theater aan het Vrijthof, Bonnefantenmuseum, Museum aan het Vrijthof etc.) zich

ook dit jaar ten doel gesteld om de verbondenheid tussen TEFAF en Maastricht actief te stimuleren.


We moeten ons samen aan de wereld presenteren en het mooie Maastrichtse evenement als één eenheid promoten. De activiteiten die tijdens TEFAF worden georganiseerd, worden samengevat als de MAASTRICHT DURING TEFAF campagne.

Samen met musea, culturele instellingen, hotels in Maastricht, restaurants en andere relevante is het van belang een stadsbrede campagne uit te dragen. In het perfecte plaatje zal elke bezoeker van Maastricht tussen 15 en 24 maart DURING TEFAF tegenkomen.

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht