Afgelopen weekend startten de junioren, espoirs en ploegentijdrit. Het lijkt erop dat de wereldkampioenschappen 2012 de zon naar buiten heeft gebracht! Het wordt een mooie week in Limburg, waar onder fijne omstandigheden kan worden gereden. Dit in tegenstelling tot het WK van 1998 toen de renners getrakteerd werden op verschrikkelijk herfstweer. Bij Townhouse Hotel in Maastricht kijken we uit naar een geweldig evenement.

Met de komst van het WK wielrennen vanaf zaterdag 14 september krijgt Zuid-Limburg de kans om voor eens en altijd te bewijzen het wielersportparadijs bij uitstek te zijn. Een spetterend, gratis toegankelijk concert op het Vrijthof in Maastricht is de spectaculaire opening van het negen dagen durende wielersport evenement dat verschillende gemeenten in Zuid-Limburg zal aandoen.

De deelnemende gemeenten, Eijsden Margraten, Heerlen, Landgraaf, Maastricht, Sittard-Geleen en Valkenburg slaan de handen ineen met een groot aantal culturele organisaties in Zuid-Limburg. Samen zullen zij het evenement omlijsten met een gevarieerd cultureel programma. Even genoeg van alle sportiviteit? Bezoek dan een van de vele exposities of tentoonstellingen die tijdens dit evenement worden georganiseerd. Of je nu jong of oud bent, er is werkelijk voor iedereen iets te doen. Sport en cultuur worden weinig zo perfect gecombineerd.

Niet alleen de deelnemers zijn gestart. Het WK evenement trekt ook voor Maastricht en omstreken deelnemers en liefhebbers.  Er is genoeg tijd over om te genieten van het prachtige Zuid-Limburgse landschap, lekker eten en drinken en een aangenaam verblijf te hebben te midden van dit bijzondere evenement.

Ook bij Townhouse Design Hotel Maastricht zullen we volop genieten van deze week !

 
Rino Soeters
Algemeen Directeur

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Townhouse Designhotel Maastricht