Hotel recensies op Tripadvisor roemen Townhouse Designhotel Maastricht vanwege het trendy design en de goede faciliteiten. Het hotel heeft hierdoor de vierde plek bereikt op de Tripadvisor lijst ‘beste trendy hotels in Nederland’.

Het Townhouse Designhotel Maastricht design is zowel modieus als huiselijk. Sommige gasten spreken van een apart maar al met al liefelijk interieur. Het hotel heeft met opzet voor een huiselijke ambiance gekozen, zodat de gasten er zich daadwerkelijk thuis kunnen voelen. Volgens verschillende recensenten is het hotel daar ruimschoots in geslaagd.

Hästens bedden
Een vier sterren hotel kan niet zonder goede faciliteiten. Om die reden heeft Townhouse Designhotel Maastricht geïnvesteerd in luxe voorzieningen zoals Hästens bedden en speciale regendouches. Daarnaast kunnen gasten gebruik maken van wifi. In het hotel is de internetverbinding gratis. De wifi van het hotel is volgens veel bezoekers betrouwbaar en van goede kwaliteit. Een gast schrijft: “ Dit is een hotel waar de wifi het zowaar wel altijd doet!”

Hartje Maastricht
Volgens veel reizigers ligt het hotel op een zeer goede locatie. Treinstation Maastricht ligt op steenworp afstand evenals het centrum van de stad. Binnen tien minuten ben je in hartje Maastricht!

Tripadvisor
Tripadvisor is de grootste reiswebsite ter wereld en heeft een keur aan recensies van hotels en bestemmingen. Deze zijn geschreven door reizigers die hun ervaringen willen delen en hebben dus geen commerciële doeleinden.

Ga je binnenkort naar Maastricht en wil je overnachten in een bijzonder vier sterren hotel? Bij Townhouse Designhotel Maastricht kun je uit verschillende soorten kamers kiezen. Naderhand kun je een hotel beoordeling achterlaten op de website van Tripadvisor.