Aankomst: Vertrek: Personen: Kamers: Ontbijt:

André Rieu

Rieu4, 5 en 6 juli 11 en 12 juli en 18, 19 en 20 juli

Ook dit jaar weer komt André Rieu met zijn befaamde Johan Strauss orkest naar het meest romantische plein van Maastricht: het Vrijthof. Een reeks zomerconcerten verdeeld over twee weekenden in juli.

André Rieu: "We toeren over de hele wereld en komen op de meest bijzondere locaties. Maar ik woon in Maastricht, dit is mijn stad. De openluchtconcerten op het zonovergoten Vrijthof, in de meest unieke ambiance, voelen voor mij aan als een thuiswedstrijd. Kortom, een muzikaal hoogtepunt van de zomer."


André RieuTerras arrangementen
Nog voor het concert van André Rieu aanvangt kun jij als bezoeker genieten van een diner op een van de gezellige terrassen rond het Vrijthof. Terwijl je geniet van het heerlijke eten, stroomt het Vrijthof langzaam vol. Op dit moment zijn de terras arrangementen alleen online te boeken of aan de balie van de VVV Maastricht (Kleine straat 1). Een aantal eetgelegenheden aan het Vrijthof heeft de ticketverkoop voor de terras arrangementen in eigen beheer.

Vanaf € 65, - bestel je een terrasarrangement. Deze zijn exclusief drank. Om de luisteraars niet te storen, wordt er tijdens het concert niet bediend. Natuurlijk kun je vast voor aanvang van het concert iets bestellen. Vanaf 18.30u kunt u plaatsnemen aan tafel waar vanaf 19.00u het eten wordt geserveerd. Het concert begint om 21.00 uur.

Tickets
De ticketverkoop voor de concerten van André Rieu is al gestart, er zijn nog slechts een paar kaarten beschikbaar. 

André rieuHet officiële ticket verkooppunt voor de André Rieu concerten is VVV Maastricht (www.vvvmaastricht.nl).

Starttijd concerten 21:00
Ticket prijzen €55 - €95 euro

Bereikbaarheid:

Parkeren
De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid bij het Vrijthof is de parkeergarage Q-Park Vrijthof, waar u 24/7 kunt uitrijden.

Openbaar Vervoer
Vanaf Townhouse Designhotel Maastricht rijdt u met de buslijnen 3, 4, 10 en 34 naar het vrijthof. De bussen rijden naar en vertrekken van de bushalte aan de Helmstraat (cafézijde Vrijthof).

Als u vanuit Townhouse Designhotel Maastricht wilt lopen naar André Rieu, dan doet u er volgens onderstaande route zo 'n 17 minuten over.

Voor meer info kijk op www.andrerieu.com

Heeft u nog vragen over André Rieu of Townhouse Designhotel Maastricht? Mail ons gerust: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel plezier bij André Rieu,
Team Townhouse hotel Maastricht.

Nieuwsbrief

  •  *
  •  *
  •  *